Ας επιλέξουμε μαζί τον τρόπο διανομής των εντύπων σας!

Ας επιλέξουμε μαζί τον τρόπο διανομής των εντύπων σας

Η πολυετής εμπειρία μας στις διανομές εντύπων μας επιτρέπει να αντιληφθούμε άμεσα τον αποτελεσματικότερο τρόπο με τον οποίο θα φτάσει το έντυπο σας στον πελάτη σας!

Ανάλογα με τον κλάδο της επιχείρησης η προσέγγιση του πελάτη σας μπορεί να διαφέρει.
Εάν για παράδειγμα είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος ενός fast food καταστήματος θα πρέπει να επιλέξουμε την διανομή των φυλλαδίων με την μέθοδο του door to door όπου θα τοποθετήσουμε το φυλλάδιο σας στο πόμολο κάθε πόρτας διαμερίσματος ή μονοκατοικίας ξεχωριστά.
Αν όμως είστε μια ασφαλιστική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την ασφάλιση αυτοκινήτων μια έξυπνη κίνηση θα ήταν να μοιράσουμε το έντυπο σας στους οδηγούς των αυτοκινήτων που σταματούν σε φανάρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ορίσουμε μία συνάντηση για να σας αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά κάθε τρόπου διανομής και για ποιους επιμέρους λόγους επιλέγουμε κάποιον συγκεκριμένο τρόπο διανομής για την επιχείρηση σας.

Λειτουργούμε μαζί σας, σαν μία ομάδα.

Η διευθυντική μας ομάδα αποτελείται από πρώην στελέχη marketing & πωλήσεων μεγάλων Ελληνικών & πολυεθνικών εταιριών και σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν στην χάραξη της στρατηγικής σας.

Συχνά η γνώση των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης από τα στελέχη της, δημιουργεί την εντύπωση ότι και οι πελάτες της, γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της. Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να προσεχθεί. Εμείς διαθέτουμε τα στελέχη τα οποία μπορούν να σας προτείνουν και να σας κατευθύνουν κατάλληλα ώστε οι πελάτες σας να μην αισθάνονται “μπερδεμένοι” και να μπορούν εύκολα να αντιληφθούν τα δυνατά σας σημεία τα οποία θα τους “ωθήσουν” να σας επιλέξουν. Μαζί μπορούμε να βρούμε τρόπους διαφοροποίησης και προσπέρασης του ανταγωνισμού σας.

Ενθουσιασμός, αγάπη και σεβασμός στην δουλειά μας.

Αγαπάμε την δουλειά μας και ενθουσιαζόμαστε με κάθε ανάθεση έργου είτε είναι νέο είτε επαναλαμβάνεται. Νιώθουμε πάντα σαν να είναι η πρώτη διανομή ή προωθητική ενέργεια που μας ανατέθηκε.

Η ανάθεση μιας διανομής από οποιονδήποτε πελάτη μας μας ενθουσιάζει και μας τιμάει.
Προσπαθούμε με επαγγελματισμό, ακεραιότητα και σεβασμό προς τον πελάτη μας ο οποίος μας εμπιστεύεται και ο οποίος επωμίζεται το κόστος σχεδιασμού, εκτύπωσης και διανομής και αναμένει αποτελέσματα αύξησης της πελατείας του, να ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ!