Είμαστε μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και συνεπής διαφημιστική εταιρία που τοποθετεί στην κορυφή της εταιρικής της νοοτροπίας το όφελος του πελάτη της.

Οκτώβριος 2018

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της διαφήμισης από το 2008.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει δυνατές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και το σεβασμό τους, ως μια αξιόπιστη και συνεπής διαφημιστική εταιρία, η οποία έχει αναλάβει και υλοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων. Η γκάμα αυτή των έργων περιλαμβάνει διανομές εντύπων σε πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, μονοκατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις, σε σταθερά σημεία, σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και φανάρια και έναν μεγάλο αριθμό προωθητικών ενεργειών σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Σήμερα

Η δουλειά μας είναι να διαφημίζουμε τους πελάτες μας και να παραδίδουμε το διαφημιστικό τους μήνυμα σε κάθε πελάτη τους, πολλαπλασιάζοντας τις πωλήσεις τους.

Η dianomes-thes σήμερα εκφράζει και εφαρμόζει όλη την συσσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκτήσει στην πρώτη δεκαετία της ζωής της, μέσα από τα έργα που έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει.

Ο Στόχος μας

Καθημερινά στοχεύουμε στην εξασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη μας προσφέροντας ποιοτικό & αποτελεσματικό έργο χωρίς συμβιβασμούς.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Εμείς οι Διανομές Φυλλαδίων Θεσσαλονίκης γνωρίζοντας τις συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησης σας με χαμηλό κόστος και επίγνωση της ζωτικής σημασίας που έχει για εσάς κάθε διαφημιστική εκστρατεία.

Συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους πελάτες μας ώστε να συνδυάσουμε τις δικές μας υπηρεσίες και να προσφέρουμε υψηλή απόδοση κάθε ενέργειας που αναλαμβάνουμε με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Οι Αξίες μας

Ακεραιότητα και σεβασμός
Διαφάνεια και εντιμότητα
Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία
Επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα
Καινοτομία και τεχνολογία
Δημιουργικότητα και ανοιχτό μυαλό
Ενθουσιασμός και φιλικότητα
Ποιότητα και υψηλή απόδοση