Ας εκτιμήσουμε μαζί πως θα φέρουμε τα έντυπά σας στα χέρια των πελατών σας!

Γενική Διανομή

Η διανομή φυλλαδίων σε γραμματοκιβώτια είναι μια οικονομική και αποδοτική στρατηγική που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν στην προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών και εκδηλώσεων με άμεσα αποτελέσματα.
Η διανομή σε γραμματοκιβώτια καλύπτει την στοχευμένη γεωγραφική περιοχή, μαζικά.

Η εταιρεία “Διανομές Φυλλαδίων Θεσσαλονίκης” αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός είναι ο  ρόλος της διανομής εντύπων για την διατήρηση αλλά και την ανάπτυξη των πωλήσεων κάθε εταιρείας αλλά και πόσο σοβαρό είναι το κόστος που την επιβαρύνει και προσπαθεί με υψηλότατη επαγγελματική νοοτροπία να αξιοποιήσει κάθε έντυπο τοποθετώντας το, στην θέση που πρέπει.

Διανομή Door to Door

Η door to door διανομή διαθέτει την ιδιαιτερότητα ότι το φυλλάδιο σας τοποθετείται μπροστά στα “μάτια” του πιθανού πελάτη σας. Με την τοποθέτηση του φυλλαδίου στο πόμολο της πόρτας ή στο πατάκι ή κάπου σε κάποια εσοχή ή εξοχή, το φυλλάδιο γίνεται αντιληπτό και μεταφέρεται στο εσωτερικό της οικίας, γραφείου, καταστήματος κλπ. Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα αποδοτική όταν συνδυάζεται με ένα ωραίο φυλλάδιο το οποίο θα αποσπάσει την προσοχή του πελάτη, θα του δημιουργήσει ενδιαφέρον και θα προκαλέσει την επιθυμητή ενέργεια που έχουμε στοχεύσει.

Σε σταθερά σημεία

Η διανομή σε σταθερά σημεία ή χέρι – χέρι προσφέρει πολλές πιθανότητες για να μεταφερθεί το μήνυμα σας στους πιθανούς πελάτες σας.
1.Επιλέγουμε σημεία με υψηλή συγκέντρωση κοινού/πιθανών πελατών
2.Επιλέγουμε ώρες αιχμής, στις οποίες, το κοινό δημιουργεί ουρές αναμονής και του προσφέρουμε το φυλλάδιο το οποίο του μειώνει την ανυπομονησία και τον εκνευρισμό της αναμονής και συγχρόνως το ενημερώνει
3.Επιλέγουμε σημεία εισόδου ή εξόδου του κοινού σε αστικά ή υπεραστικά λεωφορεία
4.Επιλέγουμε σημεία στα οποία δεν ενοχλούμε
5.Αποσπούμε την προσοχή του κοινού με ειδικό ντύσιμο (T shirt – καπελάκι ), βάψιμο προσώπου, έγχρωμα μπαλόνια, ειδική μουσική κλπ
6.Πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες απόκτησης πελατών

Διανομή σε Σχολεία

Διανέμουμε έντυπα έξω από σχολεία στην αρχή της σχολικής χρονιάς (ημέρα αγιασμού & επόμενες) αλλά και στις καθημερινές ημέρες είτε κατά την είσοδο είτε κατά την έξοδο των παιδιών στο σχολείο αλλά και στους συνοδούς τους. Γνωρίζουμε την ώρα έναρξης αλλά και την ώρα που σχολάει κάθε νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο και λύκειο.

Διανομή σε Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

Τοποθετούμε τα έντυπα σας με έξυπνο τρόπο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες αρχικά να διαβάσουν το μήνυμα σας οι επιβάτες και φυσικά ο οδηγός και βέβαια να το πάρουν μέσα στο αυτοκίνητο.

Διανομή σε Επιχειρήσεις

Ανάλογα με τον κλάδο της επιχείρησης σας επιλέγουμε περιοχές με επιχειρήσεις που επιθυμείτε να αποκτήσουν τα έντυπα σας. Πάμε πόρτα – πόρτα και με ευγενέστατο τρόπο αφήνουμε από ένα ή περισσότερα φυλλάδια ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και των εργαζομένων σε αυτήν.

Διανομή Δειγμάτων

Όλοι λατρεύουν τα δώρα και τα δωρεάν προϊόντα. Ο στόχος είναι να δοκιμάσει ο πιθανός πελάτης το προϊόν σας, να το αξιολογήσει και να αρχίσει να το αγοράζει. Διαθέτουμε την εμπειρία και τις κατάλληλες μεθόδους για να πείσουμε τους πελάτες να δοκιμάσουν το προϊόν σας.

Ταχυδρομικές Υπηρεσίες- Direct Mail

Ενημερωθείτε πως μπορούν οι φάκελοι σας με συγκεκριμένο παραλήπτη και διεύθυνση να παραδοθούν στα χέρια του ιδιοκτήτη τους.